Fleastyling myy second hand sisustustuotteita yhdistellen eri aikakausia ja tyylejä. Designia meiltä ja maailmalta, vintagea, retroa ja antiikkia, boho, industrial, scandi, värikäs koti

- kaikkea löytyy.

 

Kaikki tuotteet puhdistetaan/kunnostetaan/korjataan. Valaisimet menevät ensin sähkömiehelle, joka tarkistaa ja vaihtaa niihin modernit sähkötarvikkeet. Eli kaikki myymämme valaisimet ovat toimivia ja turvallisia käyttää. Kauttamme saat myös tämän palvelun omaan vanhempaan valaisimeesi. 

 

Pyrimme mahdollisimman hyvään asiakaspalveluun! Jos haluat tulla aukioloaikojemme ulkopuolella käymään liikkeessä, viestiä tai soitto vain ja tulen avaamaan ovet. Jos näet kuvissamme tuotteita jotka kiinnostavat, etkä pääse paikalle, voin laittaa lisäkuvia tai vaikka videon tuotteesta. Jos se miellyttää, voit maksaa tuotteen esim. Mobilepaylla ja tulla hakemaan sinulle sopivana ajankohtana. Huomioi myös, että me kuljetamme tavarat kotiin pk-seudulla!

 

Tuotteitamme näet parhaiten Torista sekä
Facebookista ja Instagramista.

Videoita liikkeestämme voit katsella YouTube-kanavaltamme 
ja Tik Tokista.

 

Jos sinulta löytyy esim. 50-60-luvun huonekaluja ja valaisimia, laita kuvia sähköpostilla tai Facebookin kautta viestillä. Ostan mielelläni joukkoon sopivia esineitä.